Facebookside

Tip: lockit pendant

Et lille tip til jer, som er ligeså vild med hængelås trenden, som jeg – meeen ikke lige føler for at spendere flere tusinde kroner på en af DIOR eller LOUIS VUITTON’s (ellers virkelig smukke) udgaver af smykket, i hvert fald ikke pt. Jeg foretrækker at prøve nye tendenser af i form af highstreet- eller secondhandkøb og bruger hellere mine penge på en sikker klassiker, som er permanent i garderoben. Jeg har været ude og lure lidt, men synes endnu ikke at jeg kan finde den i en billigere udgave, end hvad high-end brandsene udbyder og har derfor nu selv kreeret min egen udgave, hvilket jeg ikke synes I skulle snydes for.

Jeg har været i Tiger og købe deres mindste hængelås med tilhørende nøgle og hør nu her – til sølle 20kr., så går det vidst nok også lige, hvis den skulle gå hen og blive et fejlkøb eller vise sig ikke lige at være dét man forestillede sig. Om ikke andet, så kan du da altid bruge den til at låse skabet i fitten, hvis du skulle være typen, der befandt dig sådan et sted (smiley). Når du har fået fingrende i låsen, er det kun at finde en sølvkæde frem i gemmerne, hvis man skulle være så heldig, at have sådan én liggende. Ellers er de, at købe til forholdsvis overkommelige priser hos en guldsmed, afhængig af hvilken kvalitet man ønsker. Derfra er der kun at sætte dem sammen og bum, så har du en fin halskæde som på ovenstående billede. Jeg håber I kunne bruge tippet! God dag til jer. Smil til dem, som du møder på din vej.

Kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Facebookside